Quatre línies per explicar-vos que, un migdia de tardor vam recorre el Llémena fins a Granollers de Rocacorba.
L’Objectiu de la sortida era dinar a Can Perot, el conegut restaurant de la piscina. Bé, la piscina és una anècdota, perquè el més important és que s’hi menja molt i molt bé.
Al ser un dia entre setmana, força aviat, no hi erem masses, així que vam poder fer un àpat reposat fins a l’ensopiment final dels dolços.
A destacar els calamars a la Romana, lleugers i saborosos. Un conill rostit, bónissim, de segon. Quan vaig tastar aquell rostit, vaig recordar aquella màxima planiana que diu així: en un plat s’han d’assaborir tots els elements, han d’evitar-se els extrems. Certament, vam gaudir d’aquell rostit, on tots els ingredients tenien una presencia ben equilibrada.
Finalment varem fer un brossat i un digestiu que difícilment podrem oblidar.
Nosaltres anem a Can Perot, tradicionalment una vegada a l'any. Tot i que la cuina en general és bona, nosaltres tenim sempre un menú prefixat: Cargols (les dues varietats) i arròs. Crec que són dos plats que no es poden deixar passar per alt a aquest restaurant.
ResponEliminaGràcies per la recomenació! apuntem doncs els cargols i l'arròs. Salut!
ResponElimina